Gebraden kalfsentrecote met gesmolten Brie

  • meer dan 30 minuten
  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Bereiding

Snij van elke kalfsentrecôte ± 25 gram vlees af. Snij deze stukjes met een scherp mes heel klein en maak aan met wat bieslook, peper, zout en olijfolie. Maak hier 4 tartaartjes van.
Kook de verse spaghetti al dente (beetgaar), spoel af, voeg wat olijfolie toe en bewaar deze in de pan op een warmhoudplaat.
Peper en zout de entrecôtes, laat in een koekenpan de roomboter bruin worden en bak de entrecôtes rondom bruin. Leg vervolgens de entrecôtes met op elk een plak brie ongeveer vijf minuten in een oven van 185 graden. Haal ze uit de oven en laat even rusten.
Leg vóór het serveren het tartaartje erop.
Roerbak de spinazie en voeg peper en zout naar smaak toe.

Voor de jus:
Verwarm de kalfsjus en laat de Crème de Brie hierin smelten, breng op smaak met peper en zout.
Serveren op voorverwarmde borden, voeg als laatste de jus toe.

Print recept
« Terug naar alle recepten

Aanverwante informatie