Catherine

Catherine

Ingrediënten
Président Brie
wit stokbrood
rauwe ham
kaviaar van aubergine
verse champignons
rucola
1 el witte wijnazijn
4 el olijfolie
Bereiding

Een topper en smaakbom onder de verrassende broodjes Plezier. Besmeer een stuk knapperig stokbrood met kaviaar van aubergine, beleg afwisselend met Président Brie en rauwe ham. Verdeel de gebakken champignons over het broodje en werk af met rucola. Om je vingers bij af te likken!

Bak de champignons gaar in olijfolie. Kruid af met peper en zout en voeg wat witte wijnazijn toe. Laat afkoelen.

De ‘kaviaar’ van aubergine is kant-en-klaar te koop in de winkel of zelf te maken. Maak hiervoor inkervingen in de aubergine en gaar in een voorverwarmde oven van 180°C. (± 45 minuten). Laat afkoelen, haal het vruchtvlees eruit en mix fijn. Voeg al mixend een scheut olijfolie toe. Kruid met peper en zout.

Tip