Zoet-zoute salade met geitenkaas en spinazie
Ingrediënten
6 schijfjes Président Petits Chèvres Frais
100g spinazieblaadjes
2 sneden ontbijtkoek (peperkoek)
2 el. pijnboompitten
3 el. olijfolie
1 theelepel mosterd
1 el. wijnazijn
Zout en peper
Bereiding
1. Rooster de pijnboompitten droog in een antikleefpan.
2. Rooster de sneden ontbijtkoek (peperkoek) in de toaster en snijd ze dan in blokjes.
3. Maak een dressing met wijnazijn, mosterd, olijfolie, zout en peper.
4. Schik de spinazieblaadjes op 2 borden of in een grote kom.Verdeel de schijfjes Petits Chèvres Frais, de ontbijtkoekkorstjes en de pijnboompitten over de spinazieblaadjes. Besprenkel dit met de dressing en dien meteen op.
Je kan een beetje honing gebruiken.
Tip