Warme geitenkaassalade

Warme geitenkaassalade

Ingrediënten
1 pakje (200g) Président 12 Petits Chèvres Frais
150g gemengde sla (bv rucola melange)
50g pijnboompitten, geroosterd
250g cherrytomaatjes, gehalveerd
30g krokant gebakken spekjes
50ml olijfolie
1 el honing
2 el balsamico-azijn
Peper en zout
4 el peen julienne
Bereiding
1. Verwarm de grill/oven voor of maak gebruik van de barbecue.
2. Maak eerst de dressing : meng de olijfolie, honing en balsamico-azijn door elkaar. Breng op smaak met wat peper en zout.
3. Doe de sla in een kom en meng de dressing er door. Voeg de pijnboompitten, peen julienne, spekjes en cherrytomaatjes toe en meng alles met een (sla)vork. Bewaar wat pijnboompitten en spekjes voor de garnering.
4. Verdeel de sla over 4 bordjes. Leg de stukjes Petits Chèvres Frais op een stuk bakpapier of aluminiumfolie en bak ze 5 minutes onder grill of op de barbecue. Omdat ze zacht zijn, kun je het beste het bakpapier in vieren knippen en ze van het papier laten afglijden op de salade.
5. Garneer met wat spekjes en pijnboompitten.

Tip